fbpx

Povestea Sole

Sole D’italia este un restaurant cu specific italian autentic din Bucuresti, devenit celebru printre cei care i-au trecut pragul si de neuitat pentru gurmanzi. Daca iti poti imagina sufletul Toscanei cu faimoasele peisaje cu podgorii de vin, Sicilia cu stradutele pietonale intortocheate si pline de farmec si Roma cu cele mai frumoase restaurante in care se pregateste pizza traditionala, inseamna ca si tu simti la fel ca si noi: bucataria italieneasca iti face inima sa tresara si gusturile sa-ti dea fiori de placere.

Mancare pregatita cu dragoste

Specialitatile culinare pregatite la noi sunt unicat, dupa retete descoperite in calatorii prin orasele Italiei. Specificul nostru este: „italian urban food” si se refera la faptul ca aici veti putea servi produse devenite celebre in peninsula: pizza, lasagna, paste, fructe de mare, tiramisu, dar cu influente moderne, din restaurantele oraselor celebre: Napoli, Verona, Milano, Bologna, Torino, Venetia, etc. Te asteptam cu drag la noi, impreuna cu cei dragi. Atmosfera locatiei este potrivita pentru seri in care vrei sa te relaxezi servind un pahar de vin, in timp ce razi la glumele prietenilor tai cei mai buni. 

pizza cu gust unic

Combinatie de gusturi

Te asteptam in locatia noastra, sa gusti Pizza cu gusturi unice, cum nu ai mai intalnit. Specialisti in gastronomie si-au pus gand la gand experienta de peste 90 de ani in bucatarie si au facut arta din ceea ce inseamna: cel mai iubit preparat al Italiei. Indrazneste-sa incerci lucruri noi, indrazneste sa-ti rasfeti poftele la Sole D’Italia.

Call Now ButtonCOMENZI MANCARE